Functioneel TOPdesk beheerder bij 's Heeren Loo

’s Heeren Loo

Al enkele maanden werk ik als ZZP’er bij ’s Heeren Loo in de rol van functioneel TOPdesk beheerder. Ik kan met trots zeggen dat ik het hier enorm naar mijn zin heb. Mijn hoofdtaak bestaat uit het bouwen van TOPdesk actiereeksen, wat zowel uitdagend als lonend is. Momenteel ben ik bezig met het omzetten van bestaande HTTP-requests, een techniek die wordt uitgefaseerd, naar nieuwe en efficiëntere TOPdesk actiereeksen.

Daarnaast draag ik bij aan de optimalisatie van verschillende processen binnen de organisatie. Dit doe ik door nieuwe TOPdesk actiereeksen te ontwikkelen. Het is een mooie uitdaging om deze processen zo efficiënt mogelijk te maken en daarmee de dagelijkse werkzaamheden van mijn collega’s te verlichten.

Hoogtepunten

Een van de hoogtepunten van mijn werk hier is de opleiding die ik geef aan het bestaande functioneel beheerteam. Het is geweldig om mijn kennis en ervaring met TOPdesk te kunnen delen en te zien hoe het team groeit in hun competenties. De samenwerking verloopt soepel en ik voel me echt gewaardeerd door zowel mijn team als het management.

Recentelijk werd mijn contract verlengd, wat voor mij een bevestiging is van het vertrouwen dat ’s Heeren Loo in mij heeft als TOPdesk beheerder. Deze verlenging geeft me nog meer motivatie om door te gaan met het leveren van kwalitatief hoogstaand werk. Daarnaast het verder optimaliseren van de TOPdesk processen binnen de organisatie.

Al met al is werken bij ’s Heeren Loo als functioneel TOPdesk beheerder een zeer positieve ervaring. Ik kijk uit naar de komende maanden waarin ik mijn bijdrage kan blijven leveren aan deze waardevolle organisatie.

Mijn Ervaring als Functioneel TOPdesk Beheerder bij 's Heeren Loo

Mijn Ervaring als Functioneel TOPdesk Beheerder bij ’s Heeren Loo

Mijn Rol in TOPdesk: Ervaringen van Almere tot Hilversum

Ontdek de Voordelen van Fulltime ZZP’er zijn in TOPdesk Beheer