TOPdesk Functioneel Beheer

Mijn rol als TOPdesk beheerder heeft me naar verschillende opdrachtgevers geleid. Ik was daarbij betrokken bij het herinrichten en verbeteren van processen. In deze blog deel ik mijn ervaringen bij de Gemeente Almere in 2019, Humanitas DMH in 2020/2021, de Gemeente Hilversum in 2022/2023, en bij Curio, waar ik momenteel werkzaam ben.

Gemeente Almere (2019): Herinrichting van het Self Service Portaal

In 2019 stond ik voor de uitdaging om het Self Service Portaal van de Gemeente Almere opnieuw in te richten. Met een strakke deadline wist ik in korte tijd significante verbeteringen door te voeren. Mijn rol omvatte ook het adviseren en ondersteunen van het team, wat resulteerde in een efficiënter en gebruiksvriendelijker portaal. Dit voor zowel medewerkers als burgers.

Humanitas DMH (2020/2021): Implementatie van Change Management en Opleidingen

Bij Humanitas DMH implementeerde ik van 2020 tot 2021 Change Management op organisatieniveau. Ik heb personeel getraind en nieuwe werkmethoden geïntroduceerd. Een hoogtepunt was de succesvolle integratie van API-koppelingen met externe systemen. Het verhoogde de  operationele efficiëntie en bereidde de organisatie voor op de toekomst.

Gemeente Hilversum (2022/2023): TOPdesk Functioneel Beheer en Optimalisatie van Reserveringen

Recentelijk heb ik bij de Gemeente Hilversum gewerkt aan TOPdesk Functioneel Beheer. De specifieke nadruk lag op het herinrichten van het reserveringenbeheer van 2022 tot 2023. Dit omvatte een grondige analyse van processen en de implementatie van verbeteringen om de workflow te optimaliseren. Mijn betrokkenheid strekte zich uit tot het begeleiden van het team voor een vlotte overgang, inclusief het opzetten van een koppeling tussen TOPdesk en HelloID.

Zorgpartners (2023): SLM Module in TOPdesk SaaS Omgeving

Ik werkte bij Zorgpartners aan het vormgeven van de SLM module in hun TOPdesk SaaS omgeving, met een focus op leveranciersmanagement, service windows, diensten, en dienstenniveaus.

Conclusie

Mijn ervaringen met deze opdrachtgevers hebben niet alleen bijgedragen aan het verbeteren van technologische systemen, maar ook aan het vormgeven van organisatorische veranderingen. Door mijn expertise in te zetten voor Self Service Portalen, Change Management en algemeen TOPdesk Functioneel Beheer, heb ik de organisaties verder kunnen helpen om efficiënter en effectiever te opereren en ze beter voorbereid te maken op toekomstige uitdagingen.

Gemeente Hilversum

Gemeente Almere

Zorgpartners