Afgelopen donderdag 18 maart] werd ik verrast door een bijzondere avond bij Murphy’s Café in Den Haag

SSC-ICT Afscheidsborrel

want het was de avond van mijn afscheidsborrel na maar liefst 9 jaar en 4 maanden trouwe dienst bij SSC-ICT. Het was een avond waarop mijn directe collega’s zichzelf hebben overtroffen in het organiseren van een warm en hartelijk afscheid.

De opkomst was boven verwachting en ik was overweldigd door de aanwezigheid van mijn directe collega’s, vrienden en bekenden. Het was duidelijk te merken dat ze veel moeite hadden gedaan om er iets speciaals van te maken. Ze hadden alles tot in de puntjes geregeld en zorgden ervoor dat ik me echt bijzonder voelde.

Tijdens de borrel werd ik overladen met felicitaties, goede wensen en mooie herinneringen aan de tijd die we samen hebben doorgebracht bij SSC-ICT. Het was hartverwarmend om te zien hoezeer ik werd gewaardeerd door mijn directe collega’s. Ze hadden zelfs een aantal prachtige cadeaus voor me meegebracht, waaronder Bol.com cadeaubonnen en een schitterend wijnkistje met lekkernijen vanuit TOPdesk zelf, als eerbetoon aan mijn werk als TOPdesk beheerder.

De avond was gevuld met gezelligheid, warmte en oprechte waardering van mijn collega’s. Ik kan met een dankbaar hart terugkijken op deze bijzondere afscheidsborrel, waarbij mijn directe collega’s echt alles uit de kast hebben gehaald om mij een onvergetelijk afscheid te bezorgen. Ik wil hen dan ook van harte bedanken voor hun inzet en vriendschap gedurende al die jaren.

SSC-ICT Afscheidsborrel