Nu ik het besluit heb genomen om als fulltime ZZP’er als TOPdesk beheerder aan de slag te gaan kom ik in een nieuwe fase van het werkzame leven terecht. Het is een spannende nieuwe fase waarin ik mijn vaardigheden en ervaring volledig kan inzetten, en ik kan niet wachten om te zien waar deze reis me naartoe zal leiden.

Ik heb meteen mijn handen vol aan een reeks uitdagende taken. Eén van mijn opdrachtgevers is ’s Heeren Loo te Amersfoort waar ik onder meer belast ben met het ombouwen van alle uitgaande e-mails naar de ’s Heeren Loo huisstijl. Het is een nauwgezette taak die mijn volledige toewijding vereist, maar ik ben vastbesloten om dit project tot een succes te maken en de identiteit van ’s Heeren Loo te versterken.

Het gaat hier overduidelijk om ene organisatie dat niet alleen bekend staat om zijn maatschappelijke betrokkenheid, maar ook om zijn levendige werkomgeving met inspirerende collega’s.

Daarnaast werk ik aan het bouwen van een groot aantal API actiereeksen, wat een ander interessant aspect van mijn nieuwe rol is. Met mijn solide achtergrond en expertise kan ik deze uitdagingen met vertrouwen tegemoet treden en efficiënte oplossingen bieden die voldoen aan de behoeften van mijn opdrachtgever.

Het is geweldig om te merken dat mijn ervaring en kennis me goed van pas komen in deze nieuwe rol. Het stelt me in staat om snel en effectief te handelen en waarde toe te voegen aan mijn projecten. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik krijg als fulltime ZZP’er en kijk ernaar uit om mijn professionele groei voort te zetten binnen het dynamische landschap van TOPdesk.

Hoewel ik nog maar net ben begonnen aan deze nieuwe uitdaging, ben ik vastbesloten om elk moment te benutten en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die voor me liggen en ik kan niet wachten om mijn avonturen als fulltime ZZP’er bij TOPdesk met jullie te delen.

Bedankt voor het lezen en blijf op de hoogte voor meer updates!