TOPdesk Healthcare Event 2023

Op donderdag 30 november betrad ik met grote verwachtingen de schitterende ambiance van Theater Gooiland voor de  tweede editie van het TOPdesk Healthcare Event 2023. Het evenement, groots opgezet en met ruim 150 zorgprofessionals, beloofde een dag vol inspiratie, kennisdeling, netwerken, en nieuwe ideeën.

TOPdesk Healthcare Event 2023

CEO

De dag begon met een opening door niemand minder dan Wolter Smit, (TOPdesk CEO). Hij trakteerde het publiek op bruikbare actiereeksen en zette meteen de toon voor een dag vol waardevolle inzichten. Smit nam het publiek mee in een reis van innovatie en service excellence.

Na deze krachtige start werden mijn verwachtingen meer dan waargemaakt tijdens de presentaties van AAG en Van Neynsel. De sessie van AAG bood een diepgaande blik op de trends en ontwikkelingen binnen servicemanagement in de zorg. De sprekers deelden niet alleen hun kennis, maar wisten ook de vertaalslag te maken naar praktische toepassingen.

TOPdesk Healthcare Event 2023

Power BI

Later op de dag van het TOPdesk Healthcare Event 2023 volgde de presentatie van Van Neynsel, waar de koppeling tussen TOPdesk en PowerBI centraal stond. De spreker illustreerde op overtuigende wijze hoe technologische integratie daadwerkelijk impact kan hebben op de zorgpraktijk. Deze sessie was doorspekt met inzichten die niet alleen inspirerend waren, maar ook direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

TOPdesk Healthcare Event 2023

Ambiance

Het bijwonen van de opening met Wolter Smit en de daaropvolgende presentaties waren voor mij niet alleen een kans om te genieten van de schitterende ambiance van Gooiland Events, maar ook een bewuste keuze om bij te blijven op het gebied van nieuwe functionaliteiten, vakkennis, en om mijn netwerk uit te breiden.

Toekomstige evenementen TOPdesk

Deze dag heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, maar heeft mijn motivatie versterkt om actief betrokken te blijven bij toekomstige evenementen van TOPdesk. Ik kijk uit naar de volgende editie, waar ik ongetwijfeld weer aanwezig zal zijn om me te laten inspireren en om te blijven groeien.

TOPdesk Healthcare Event 2023

Vacature Functioneel Beheer TOPdesk: Mijn Transitie naar Zelfstandig Beheerder