Optimaliseer je TOPdesk ervaring

Welkom bij de “Modules” sectie, waar we dieper ingaan op de diverse modules die TOPdesk te bieden heeft. Maar ook hoe ze jouw service management ervaring kunnen optimaliseren. Deze modules vormen de bouwstenen van TOPdesk, waardoor je de functionaliteit kunt aanpassen aan de unieke behoeften van jouw organisatie.

Incident Management

Ontdek hoe je met de Incident Management module snel en effectief kunt reageren op onverwachte gebeurtenissen. Leer hoe je de impact op jouw organisatie minimaliseert. We gaan aan de slag met (de) escaleren van meldingen, major meldingen, deelmeldingen en communicatie naar de gebruikersorganisatie vanuit TOPdesk

Change Management

Verken de kracht van de Change Management module Ontdek hoe je veranderingen in jouw IT-infrastructuur beheert met minimale verstoring van de dagelijkse bedrijfsvoering. Laat Megasites volwaardig Change Management implementeren door wijzigings- en wijzigings activiteit sjablonen te implementeren. Daarnaast deze automatisch te koppelen aan wijzigingen die door het Self-Service Portaal worden aangemeld.

Kennisbeheer

Leer hoe je de Knowledge Base module inzet om een gecentraliseerde kennisbron te creëren, waardoor jouw team sneller problemen kan oplossen en klanten beter kan ondersteunen.

Reserveringenbeheer

In het kader van “Optimaliseer je TOPdesk ervaring” richten we in deze sectie de schijnwerpers op de krachtige Reserveringenbeheer module binnen TOPdesk. Ontdek hoe je faciliteiten, vergaderruimtes en andere bedrijfsmiddelen kunt plannen en beheren. Leer hoe deze module niet alleen de planning stroomlijnt, maar ook zorgt voor een vlotte coördinatie van resources, waardoor dubbele boekingen tot het verleden behoren.
Ontdek de mogelijkheden van Reserveringenbeheer! Breng een nieuwe dimensie van organisatorische efficiëntie in jouw service management met TOPdesk.

Self-Service Portaal

Verhoog de efficiëntie van je service desk met het Self-Service Portaal. Zodoende leer je hoe gebruikers zelf eenvoudig tickets kunnen indienen en problemen kunnen oplossen. Want daardoor de werklast van jouw team wordt verminderd. Leer ook omgaan met het plaatsen van nieuwsberichten op het Self-Service Portaal. Bijvoorbeeld met het doel om juist het aantal aanmeldingen van incidenten terug te dringen.

Service Level Management

Optimaliseer je TOPdesk ervaring. Duik in de wereld van Service Level Management en ontdek hoe je met deze module de kwaliteit van jouw dienstverlening bewaakt en voldoet aan de verwachtingen van jouw klanten.

We gaan aan de slag met diensten, dienstenniveaus, service windows waarmee we gelijk bekijken hoe deze diensten zich verhouden tot het reserveringenbeheer.

Optimaliseer je TOPdesk ervaring

TOPdesk handleidingen