In 2020 behaalde ik het ITIL versie 4 certificaat, een waardevolle aanvulling op mijn bestaande certificaten van eerdere ITIL versies. Als ervaren TOPdesk beheerder integreer ik deze kennis in mijn dagelijkse werkzaamheden.

ITIL versie 4 biedt mij een praktisch kader om servicemanagement te benaderen, en dit sluit goed aan bij mijn rol als TOPdesk beheerder. De certificeringen hebben niet alleen mijn begrip van incident- en probleembeheer verdiept, maar ook mijn inzicht in serviceontwerp, transitie, operatie en continue verbetering verbreedt.

De combinatie van ITIL en mijn TOPdesk-beheerervaring stelt me in staat om op een doeltreffende manier best practices toe te passen in mijn dagelijkse werk. Of het nu gaat om het optimaliseren van incidentprocessen of het verbeteren van de algehele servicewerkstroom, mijn ITIL-kennis draagt bij aan een efficiënte uitvoering van mijn taken als TOPdesk beheerder.