Ik beschik sinds enige tijd over een BISL-certificaat hetgeen een extra dimensie toe kan voegen aan mijn vaardigheden en kan van belang zijn voor toekomstige opdrachtgevers.

BISL, gericht op functioneel beheer en informatiemanagement, biedt een gestructureerd kader voor het optimaliseren van de informatievoorziening binnen organisaties. Mijn certificering in BISL stelt me in staat om niet alleen incidenten en problemen effectief te beheren, maar ook om de gehele levenscyclus van informatiemanagement te begrijpen en te verbeteren.

Voor toekomstige opdrachtgevers kan deze combinatie van TOPdesk-expertise en BISL-certificering een meerwaarde bieden. Het stelt me in staat om niet alleen gericht te zijn op incidentmanagement, maar ook op het verbeteren van informatiestromen, procesdefinitie en het faciliteren van een effectieve samenwerking tussen IT en de business.

Ontdek hoe mijn gecombineerde expertise in TOPdesk en BISL kan bijdragen aan het realiseren van de informatiedienstverlening en efficiënte afstemming van IT op de zakelijke behoeften in toekomstige samenwerkingen.