Strippen kaart

Flexibel

Op Maat

Direct Inzetbaar

Korte Communicatie lijnen

Enkele tevreden klanten die profiteerden van mijn flexibele aanpak. 

Veel gestelde vragen

Wat is een strippenkaart en hoe werkt het?

Een strippenkaart is een flexibel dienstenpakket waarmee je op maat gemaakte uren kunt inzetten voor verschillende projecten. Je koopt vooraf een tegoed en gebruikt het op basis van jouw behoeften.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een strippenkaart?

Met een strippenkaart geniet je van flexibiliteit en kostenbesparing. Pas mijn diensten aan op jouw projecten, en betaal alleen voor wat je nodig hebt.

Hoe kan ik een strippenkaart aanschaffen?

Een strippenkaart koop je eenvoudig door het contactformulier in te vullen. We bespreken jouw behoeften en stellen een op maat gemaakte strippenkaart voor je samen.

Wat gebeurt er als ik geen gebruik maak van alle uren op mijn strippenkaart?

Niet-gebruikte uren blijven geldig gedurende de geldigheidsduur van de strippenkaart. Je kunt ze op elk moment gebruiken voor toekomstige projecten.

Welke tijdsintervallen zijn beschikbaar voor het inzetten van uren met de strippenkaart?

Je kunt de strippenkaart flexibel inzetten voor zowel per uur, per halve dag als per dag, afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw project.

Welke tarieven worden gehanteerd?

De tarieven zijn opvraagbaar.

Samen kijken we naar de perfecte match tussen jouw project en mijn flexibele strippenkaart

Ontdek de veelzijdigheid van mijn strippenkaart en pas mijn diensten moeiteloos aan op jouw unieke behoeften. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, tarieven en hoe ik je van dienst kan zijn, nodig ik je uit om onderstaand contactformulier in te vullen. Ik sta klaar om jouw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing te bieden

Contactformulier

Email

info@megasites.nl

LinkedIn