Wat hebben ICT en Magic met elkaar te maken?

In de schijnbaar uiteenlopende werelden van ICT en magie komt een duidelijke parallel naar voren: de kunst van effectieve verbinding. Terwijl veel ICT-professionals zich verschuilen achter beeldschermen en technische complexiteit, ben ik niet alleen bedreven in het beheer van TOPdesk, maar ook in de magie van heldere, menselijke interactie.

Magische interactie

H

Als goochelaar heb ik voor talloze mensen opgetreden, variërend van bedrijfsborrels tot bruiloften en personeelsfeesten. Deze ervaring heeft niet alleen mijn vermogen om een publiek te boeien verbeterd, maar heeft ook mijn interactieve vaardigheden verfijnd. Juist in de wereld van ICT, waar technische termen soms de overhand hebben, ben ik me bewust van het belang van heldere en begrijpelijke communicatie.

In mijn rol als TOPdesk-consultant ben ik niet alleen technisch onderlegd, maar ook bekwaam in het overbrengen van complexe concepten naar niet-technische belanghebbenden. Deze combinatie van technische expertise en communicatieve vaardigheden maakt mij een unieke professional in het veld, waar samenwerking nog te vaak over het hoofd wordt gezien.

TOPdesk met een Magisch Tintje

In de soms complexe wereld van TOPdesk  onthult mijn unieke achtergrond als goochelaar een onverwachte troef: magische interactie . Als bekwame TOPdesk-consultant beheers ik niet alleen de technische finesses, maar ben ik ook een meester in het helder overbrengen van ideeën. Ontdek hoe mijn vaardigheden als goochelaar een magisch tintje geven aan mijn vermogen om te communiceren in de taal van zowel bits en bytes als mensen. Welkom in de wereld van Magische Communicatie, waar technologie en tovenarij samenkomen voor een buitengewone ervaring.

Complimenten voor het entertainment op ons bedrijfsuitje Sander, we hebben er van genoten!

– Ger Schouwenaar

Bedankt!!! Mede door jouw aanwezigheid hebben wij een fantastische avond gehad vrijdag!!

– Peter en Elise

Hartelijk dank voor je spontane en miraculeuze optreden op het party-schip de River Dream

– Oeb van Bergeijck

Afgelopen Zaterdag in Honselersdijk helemaal toppie geweest, mensen waren laaiend enthousiast!

– John

Beste Sander, Je optreden was een groot succes en voldeed volledig aan de verwachtingen. Mijn complimenten voor je verrichtingen. Wat zou ik (en vele gasten) graag het geheim weten van diverse trucs van je! Geweldig als je zo van je hobby je beroep kunt maken.

– Roel Timmermans

Hey Sander, Ik heb alleen maar positieve reacties gehad! Heel erg bedankt voor het entertainment. En volgens mij ben je ook nog best lang gebleven! Als ik weer een keer iets organiseer, zal ik zeker aan je denken!

– Kim Kremer

Beste Sander, bedankt voor je bijdrage aan ons mooie feest, samen met de feestband “De Concertino’s” is het een onvergetelijke avond geworden.

– Ellie en Jos Hoogenraad

Het optreden van zaterdag zorgde voor veel gesprekstof. Heel gaaf om te zien hoe je iedereen op het verkeerde been zette met simpele attributen. Een echte aanrader.

– Quintus

Deze goochelaar heeft gisteren tijdens mijn verjaardags-receptie mijn gasten 2 uur kostelijk vermaakt. Men hing aan zijn lippen, keek op zijn handen en men liet zich gezellig in de maling nemen. Bedankt, je hebt mijn feestje iets extra's gegeven en dat was de moeite meer dan waard. Bedankt!

– Wil Kerkvliet

Deze goochelaar was gewoon heel erg goed ! Wij hebben alleen maar hele goede reacties gehad. Zeker een aanrader.

– Familie grootenboer

Gezellig borrelen

Naast mijn toewijding aan het optimaliseren van TOPdesk-omgevingen en het ontrafelen van complexe IT-puzzels, ben ik ook een groot voorstander van het goede gezelschap. Een gezellig biertje met vrienden of het delen van een smaakvolle maaltijd is voor mij een belangrijk onderdeel van het leven. Deze informele momenten van samenzijn vormen een aanvulling op mijn professionele betrokkenheid bij mijn werk. Het geeft me niet alleen de kans om te ontspannen, maar draagt ook bij aan mijn overtuiging dat sterke relaties, zowel in het persoonlijke als zakelijke leven, gebouwd worden op gedeelde ervaringen en oprechte connecties.