Megasites

Professionele Websites die Jouw Bedrijfsvoering Centraal Stellen

Evolutie van Megasitesites: Van Webdesign naar Beheer

Ooit gestart als een webdesignbureau met al direct twee grote klanten (www.dalsemvastgoed.nl en www.m3architecten.com) , heeft Megasites zich in de loop der jaren ontwikkeld en haar focus verlegd naar gespecialiseerde dienstverlening. Hoewel de oorspronkelijke koers is verschoven, blijft de kern van Megasites onveranderd: het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van de klanten.

reacties van gewaardeerde relaties

Megasites, Sander in persoon, heeft snel en vakkundig een professionele website voor Faconad gebouwd die ook uitstekend toegankelijk is op mobiele devices. Sander hanteerde tijdens de opdracht een gedegen gestructureerde, meedenkende aanpak. Hierdoor is de site helemaal afgestemd op de klantverwachting. Daarnaast heeft Sander een prettige persoonlijkheid en is zeer toegankelijk. Ik beveel Megasites dan ook van harte aan voor het op een prettige manier ontwikkelen en vormgeven van professionele websites.
Willem Fahner

Faconad

Hey Sander,
We krijgen veel complimenten over de website. Ook ikzelf vind het systeem erg lekker in gebruik en kan allemaal dingen makkelijk aanpassen.
Ook even met een vriendin van mij die bij Capgemini werkt ernaar gekeken en die zei zelfs dat sommige sites van hun hier nog wel een voorbeeld aan konden nemen.

Kortom we zijn helemaal tevreden.

Janick van der Meiden

M3 Architecten

Mijn website musclerepair.nl voor pijnvrij bewegen had ik in eerste instantie zelf gemaakt. Er waren toch wel dingen die ik niet goed erin kreeg en met name voor mobiel gebruik was het gewoon..klote. Sander van Veldhoven van Megasites heeft in een weekend de boel compleet gerenoveerd en nu staat er een strakke site die voldoet aan alle eisen. Dus een professionele site in korte tijd nodig? Megasites!
Rob Schimmelpenningh

Musclerepair

Hé Sander website Het Deurenhuis is echt mooi echt heel gaaf. Goed gedaan !!!!  Echt heel blij mee !
Arjan Langstraat

Het Deurenhuis

Megasites is een TOP bedrijf! Alles klopt vanaf het begin tot de oplevering. Prima kwaliteit – prijsverhouding en de site is altijd up to date.
Naast de website is onze gehele ICT afdeling opgezet door Megasites waardoor wij op effectieve en snelle wijze de boekhouding kunnen beheren. De communicatie is informeel en prettig, dus Megasites is een absolute aanrader voor de serieuze ondernemer die meer wil dan het standaard werk.
Rob Bertels

Bertels Groenten en Fruit

Mijn nieuwe website is een belangrijke tool.
Toen ik Sander benaderde wist ik na 1 gesprek al dat het goed zou komen.
Door zijn professionele en persoonlijke aanpak, in een ontspannen setting bij hem thuis, is het resultaat nog beter dan ik had kunnen denken. En persoonlijk is Sander een zeer benaderbaar en prettig persoon.
Ik raad iedereen aan om Megasites, Sander van Veldhoven, te benaderen voor al uw website oplossingen.
Ik ben er erg trots op. Sander bedankt…

Theo van Beek

Van Beek Slaapadvies

Ook de Gribus BV heeft haar site door Megasites laten bouwen. Het sterkste punt van Megasites is de slagkracht. Als je Sander belt met een op of aanmerking over de site is het binnen 5 minuten aangepast, dat is heerlijk werken en daardoor is je site altijd optimaal. Bij het bouwen van de site hebben we hem carte blanche gegeven en dat is zeer goed uitgepakt, hij zat gelijk op onze golflengte en houdt ook nu de site klaar is, de vinger aan de pols. Kortom,niets dan lof over Megasites.
Manfred Bavelaar

Gribus BV

Megasites heeft mijn ideeën op professionele en daadkrachtige wijze vertaald naar mijn nieuwe website. De reacties die ik krijg zijn lovend. Heerlijk om met iemand te werken die met je mee denkt. De site staat als een huis en straalt aan alle kanten professionaliteit uit. Top gedaan !
John Kunz

JK Vloer- en Raamdecoratie


De websites worden allemaal met WordPress gebouwd. WordPress is een zogenaamd CMS (Content Management System) met vele mogelijkheden zoals blogs, contactformulieren, foto albums en dergelijke. Daarbij wordt een standaard ’theme’ genaamd DIVI gehanteerd, een soort uitbreiding van WordPress waarmee we razendsnel een website kunnen bouwen, afgestemd op de wensen van de klant.

Megasites heeft de kwaliteiten in huis om jouw online ambities te verwezenlijken: we gaan samen aan de slag om een professioneel ogende website te ontwikkelen (die uiteraard ook toegankelijk is op mobiele devices). Jouw bedrijfsvoering is altijd het uitgangspunt van een goed werkende website.

 Online succes begint bij Megasites

Of je nu een starter bent die zijn online aanwezigheid kenbaar wil maken of een gevestigd bedrijf zoekende naar een digitale transformatie, de waarde van een effectieve website kan niet worden onderschat. Megasites begrijpt dat jouw website niet alleen een visitekaartje is, maar meer een krachtig instrument is om jouw bedrijf te laten groeien.