Op donderdag 13 juni genoot ik van een borrel bij Café De Murphy’s met gezellige ex-collega’s. Het was een perfecte gelegenheid om onze recente successen te vieren en bij te praten.

Hoewel ik al drie maanden weg ben bij SSC-ICT , blijft het contact met mijn ex-collega’s warm en waardevol. Tijdens de borrel spraken we niet alleen over persoonlijke zaken, maar ook over de nieuwste ontwikkelingen in TOPdesk. Het was inspirerend om te horen hoe iedereen zich blijft inzetten voor verbeteringen en hoe onze gezamenlijke inspanningen vruchten afwerpen.

Deze momenten benadrukken hoe belangrijk het is om successen te vieren en in contact te blijven met mensen die je professionele leven hebben beïnvloed. Het delen van ideeën en ervaringen, zelfs na mijn vertrek, heeft me nieuwe inzichten gegeven voor mijn huidige en toekomstige projecten.

Het vieren van successen met ex-collega’s eert niet alleen het verleden, maar biedt ook inspiratie voor de toekomst. Blijf in contact met mensen die je hebben gevormd en vier jullie gezamenlijke successen. Zo blijven we allemaal groeien en leren van elkaar.

Ik ben erg dankbaar voor de band die ik nog steeds heb met mijn voormalige collega’s, zelfs nu ik mijn eigen weg ben gegaan als ZZP-er TOPdesk functioneel beheerder. Het delen van successen en ervaringen tijdens deze borrel heeft me niet alleen geïnspireerd, maar ook geholpen om nieuwe perspectieven te krijgen op mijn huidige projecten. Het is essentieel om deze verbindingen te koesteren, omdat ze blijvende invloeden kunnen hebben op onze professionele groei.

Gesprek over TOPdesk-ontwikkelingen tijdens borrel

Gesprek over TOPdesk-ontwikkelingen tijdens borrel