Selecteer een pagina

Laat Megasites uw webshop verzorgen

 

U wilt beginnen met online verkopen via uw eigen platform? Dan is vanaf nu uw webshop het visitekaartje van uw business. U vult zelf uw winkel met producten en bijbehorende informatie nadat Megasites uw conversiegerichte en gebruiksvriendelijke  webshop heeft opgeleverd, uiteraard in responsive en uniek design. In één oogopslag zien uw potentiele klanten wat u te bieden heeft.

 

Alles-in-één

De alles-in-één webshop oplossing

Uw webshop wordt gegoten in een uniek en responsive ontwerp dus deze wordt op alle mobiele devices zoals Ipad en Iphone goed weergegeven. Megasites verzorgt een compleet werkende webshop die direct in gebruik kan worden genomen. Uiteraard maken wij u wegwijs in het beheersysteem welke wij eventueel kunnen koppelen aan vaste leveranciers.

Betalingsmogelijkheden

De conversie in uw webwinkel kan aanzienlijk groeien als de klant meerdere betaalopties krijgt aangeboden. Wij gaan graag met u het gesprek aan over de de diverse mogelijkheden zoals Ideal en creditcard.

Aankoop protectie

We zetten voor u een https verbinding op zodat de webshop voldoet aan de beveiligingsprotocollen  SSL en SET. Berichten tussen u en uw klanten worden versleuteld. Zo kunnen uw klanten met een gerust gevoel shoppen.

Veiligheid

Megasites neemt de juiste voorzorgsmaatregelen om om fraude, phishing en identiteitsdiefstal zoveel mogelijk te voorkomen. Zo rollen we geregeld updates uit voor het patchen van security.

Betalingen

Veilig betalings verkeer

Cruciaal is een soepel en veilig betalingsproces dus veel gebruikte betalingsmogelijkheden zoals iDeal, creditcard en Paypal zijn geintegreerd in uw webshop.

Online CMS platform

WooCommerce – eCommerce for WordPress

WooCommerce zal de technische basis betekenen van uw identiteit op het internet. Het bevat de techniek om  zaken als producten, prijzen en categorieën aan te maken. Daarnaast kunt u gebruik maken van meer uitgebreide functies, zoals klant- en orderbeheer. We kunnen uw webshop eventueel ook integreren aan een bestaande website.

Wij zijn uw partner in online oplossingen

Megasites is het kloppend hart van uw webshop

Wij gaan graag met u het gesprek aan over uw online ambities als het aankomt op een webshop. In korte tijd kunnen wij een professionele webshop voor u bouwen die aansluit bij uw producten en diensten. Op een bestaand WordPress systeem implementeren we Woocommerce dat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Bij Megasites zijn we in staat om vlotte levering te kunnen garanderen zonder verassingen achteraf.

Optimale vindbaarheid

Webwinkel

Een professionele webshop moet duidelijkheid uitstralen en uitnodigen tot aankoop. De benodigde functies moeten feilloos werken en daarnaast moet de webshop zoekmachine vriendelijk zijn. We zetten een breed scala aan technieken in die streven naar optimale vindbaarheid op het internet. Daarnaast reiken we u de de tools aan om uw webshop te kunnen monitoren.